Kjo hartë është interaktive. Rrathët me ngjyrë tregojnë rastet e raportuara...

 • Raportet e korrupsionit(nga harta, te listuara kronologjikisht)
  Titulli Lokacioni Data

  nepotizEm dhe Korrupsion Vushtrri 21.10.2016 14:57
  Anulim i konkursit Kaçanik 25.08.2016 16:02
  PLAGJIATUR Prishtinë 29.09.2016 22:37
  Keqperdorim detyre (korrupsion) Prishtinë 30.09.2016 05:29
  Konflikt Interesi Mitrovicë 30.09.2016 21:28
  Keqperdorim i postit Dragash 05.10.2016 06:36
  Profesoret ne universitetin e Prishtinë 04.10.2016 11:03
  korropcioni ne drejtesi Pejë 05.10.2016 16:55
  polici me audi q7 Pejë 26.09.2016 12:41
  Punsim Prishtinë 24.09.2016 21:12

 • Korrupsioni - Lajmet e fundit
  Titulli Burimi Data

  Beteja 12 Vjeçare e Afërditës për Pronën JNK 26.05.2017 15:27
  Kurti: ‘Vetëvendosje’ shpresa e vetme... Zeri 25.05.2017 12:04
  Freedom House: Balkan States Hit by... Balkan Insight 04.04.2017 14:19
  Arrestohet Mursel Rraci për vepër penale InfoGlobi 27.10.2016 14:42
  Aktakuzë për një zyrtar të komunës... Telegrafi 25.02.2016 14:15
  Intervistë e Zenun Pajazitin: Jemi... Gazeta Express 23.02.2014 17:02
 •  
 • RAPORTO

  Përshkrimi

  Rasti ka ndodhur më

  Data

  Koha 

  :

  Rasti ka ndodhur në

  Rasti ka të bëjë me

  Institucioni i përfshirë

  Informacion opcional

  Ngarko dokumente ose foto (opcional)


  Emri (opcional)

  Mbiemri (opcional)

  Email (opcional)

  Telefoni (opcional)

  Kodi i sigurise (pershkruajeni ne fushen e meposhtme):
  Captcha

  Vërejtje www.kallxo.com mban të drejtën për t'i redaktuar raportet e publikuara. Kjo bëhet në pajtim me legjislacionin në fuqi për media të shkruara si dhe me qëllim të mosdëmtimit të hetimeve dhe hulumtimeve eventuale. Në momentin kur ekipi i www.kallxo.com i verifikon informatat e pranuara, të gjitha të dhënat do të publikohen si të plota.